Toimitustavat:

Postin pakettiautomaatti 8,90 eur (sis. alv 24 %).
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, joita sijaitsee useissa kauppakeskuksissa ja marketeissa ympäri Suomea.
Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista kyseisen marketin aukioloaikoina. Lähetyksen kulkua voit seurata ilmoituksessa saamasi lähetystunnuksen perusteella.

Matkahuollon Lähellä -paketti 8,90 eur (sis. alv 24 %).
Matkahuollon Lähellä -paketin voit noutaa yli 1 300:sta pakettipisteestä kautta maan. Voit itse valita pakettisi noutopaikaksi Matkahuollon lisäksi mm. R-kioskin ja K-Marketin toimipisteitä, jotka palvelevat sinua kaikkina viikonpäivinä aamusta iltamyöhään.

Nouto omasta postista 8,90 eur (sis. alv 24 %).
Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Katso noutopisteesi. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Jos sinulla on käytössä OmaPosti – palvelun OMA NOUTOPISTE, Posti toimittaa tilauksen aina tähän noutopisteeseen, vaikka ilmoittaisit eri osoitteen. Posti tunnistaa käyttäjän puhelinnumerosta. Jos siis tilaat tilauksen muulle vastaanottajalle kuin itsellesi, ilmoita tilauksessa VASTAANOTTAJAN OSOITE JA VASTAANOTTAJAN PUHELINNUMERO.

Postin toimitus yritysosoitteeseen 15,50 eur (sis. alv 24 %).

Saat tilaamasi tuotteet työpaikallesi perille toimitettuna lähettämistä seuraavana arkipäivänä.
Mikäli sinua ei tavoiteta, jättää kuljettaja antamaasi toimitusosoitteeseen saapumisilmoituksen, jolla voit noutaa tilauksesi Postista myöhemmin.

Tampereella toimiville yrityksille pakettien perille toimitus 8,68 eur (sis. alv 24 %). Tamperelaisille laskutusasiakkaille toimitustapa vaihdetaan automaattisesti edullisempaan vaihtoehtoon.

Postin kotipaketti 16,50 eur (sis. alv 24 %).

Toimitamme lähetykset vastaanottajalle osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen. Otamme kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys – tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen.
Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

Tilauksen nouto Tammedista: (0 euroa)

Käyntiosoite: Tuomaalankatu 1, 33580

Liikkeemme on avoinna normaalisti arkisin klo 08:30 – 15:30. Jotta voisimme palvella noutoasiakkaitamme mahdollisimman sujuvasti, ole hyvä ja ilmoita etukäteen tulostasi puhelimitse numeroon 03 260 6530. Näin varmistat, että olemme paikalla haluamanasi ajankohtana.

Yksityisasiakkaille emme kuitenkaan myy neuloja/ruiskuja noutomyyntinä.

Pysäköinti PMK:n talon piha-alueella on maksullista.

Toimitusaika:

Varastomme sijaitsee Tampereella, josta lähetämme tuotteet. Toimitukset lähtevät joka arkipäivä klo 15:00. Tuotteiden ollessa varastossa ja jos tilaus on tehty ennen 14:00, toimitus on perillä seuraavana päivänä, toimitusaika on muuten noin 1-3 arkipäivää. Jos haluat varmistaa toimitusajan, ota yhteyttä myynti@tammed.fi

Maksuehdot:

Yritykset ja yhteisöt: Laskulla, 14 pv netto. Voimme lähettää myös verkkolaskuja.

Yksityisasiakkaat ja yksityiset elinkeinonharjoittajat (tmi) Checkout verkkomaksuna.

Maksupalvelutarjoaja:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Asiakaspalvelu/tilaukset:

Puh. (03) 2606 530

Email: myynti@tammed.fi