Tervetuloa Terveystalon verkkokauppaan, jonka toteuttaa Tammed Oy.

Terveystalo Oyj on suomalainen yksityisiä terveyspalveluja tarjoava konserni. Terveystalo myy terveys-, työterveys- ja sairaanhoitopalveluja yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille sekä julkiselle sektorille noin 100 paikkakunnalla noin 180 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Verkostoltaan ja liikevaihdollaan Terveystalo on Suomen suurin terveyspalvelualan yritys. Aloitimme yhteistyön Tammed Oy:n kanssa kesällä 2021 tarjotaksemme terveystalon asiakkaille helpon tavan hankkia ensiaputarvikkeet, sekä saada tietoa ja koulutusta ensiaputarvikkeiden käyttöön ja huoltoon.

Tammed Oy toteuttaa Terveystalon verkkokaupan ja hoitaa logistiikan ja takuu- sekä reklamaatioasiat, ota rohkeasti yhteyttä:

 

puh 03-2606530

myynti@tammed.fi

www.tammed.fi

 

 

Tammed Oy
Tuomaalankatu 1
33580
Tampere

Puhelin +358 3 260 6530

Email: myynti@tammed.fi
www.tammed.fi

Liikkeemme on avoinna normaalisti arkisin klo 08:30 – 15:30.

Jotta voisimme palvella noutoasiakkaitamme mahdollisimman sujuvasti, ole hyvä ja ilmoita tulostasi etukäteen puhelimitse numeroon 03 260 6530 tai sähköpostilla myynti@tammed.fi

Tieto, Taito ja Tarvikkeet ensiapuun

Tammed Oy on ensihoito- ja ensiaputarvikkeiden erikoisliike, joka varustaa ja kouluttaa sekä yksityis- että yritysasiakkaat toimimaan oikein tapaturmatilanteissa. Tammed on asiantunteva kumppani, joka huolehtii, että sinulla on asianmukaiset ja helppokäyttöiset välineet sekä hätätilanteen sattuessa niiden käyttämiseen tarvittava tieto ja taito. Näin Tammed on asiakkaan kanssa ensimmäisenä paikalla, kun apua tarvitaan.

Asiakas saa Tammedilta valmiudet, osaamisen ja tarvittavat välineet tapaturmatilanteisiin.

Laatua toimintaan

Tammed valmistuttaa kaikki omalla tuotemerkillä varustetut ensiapulaukut, ensihoitoreput ja muut varustelaukut ompelimoilla, joilla on vuosien kokemus alalta ja työn laatu täyttää vaativammatkin kriteerit. Suurin osa tuotteista ommellaan Suomessa. Kalustamme lisäksi valmiita EVY-laukkuja sekä pelastuslaitoksille että vapaa-ehtoisille pelastus- ja ensiapuryhmille.

Tammed Oy
myynti@tammed.fi
Puh. 03-2606 530
www.tammed.fi