CAT Tourniquet -taktinen kiristysside, oranssi

TUOTENUMERO CATOR

44,02 

Alv 24 %
Veroton hinta 35,50 

Kiristysside runsaan verenvuodon tyrehdyttämiseen henkeäuhkaavissa tilanteissa. Ensiaputuote esim. metsureille, metsästäjille ja muille yksin liikkuville henkilöille.

Tuotetunnus (SKU): CATOR Osasto:

Kuvaus

CAT Tourniquet -taktinen kiristysside runsaan valtimoverenvuodon tyrehdyttämiseen henkeäuhkaavassa verenvuodossa. Voidaan tarvittaessa käyttää yhdellä kädellä ja sopii potilaan itse käytettäväksi.

Side on pienen kokonsa johdosta kätevä ottaa mukaan ja se sopii niin metsurille, metstästäjälle, poliisille, sotilaalle kuin  eränkävijälle siteeksi, joka voi pelastaa käyttäjänsä hengen voimakkaassa verenvuototilanteessa. Siiteessä on käyttöä helpottavat ja nopeuttavat tarrakiinnitykset sekä tarravarmistus. Alunperin CAT-siteet on kehitetty Yhdysvalloissa armeijan ja viranomaisten käyttöön.

Oranssin värinen CAT kiristysside on suunniteltu pelastushenkilökunnalle ja siviilien käyttöön, sillä väri tekee siteestä näkyvän ja huomattavan. Näin onnettomuuspaikalle saapuva ensihoito näkee heti, että käytössä on CAT-side ja mihin se on asetettu.

Saatavilla myös mustana ja sinisenä. Musta tarkoitettu erityisesti puolustusvoima- ja viranomaiskäyttöön, sininen harjoituskäyttöön.

Valmistusmaa: USA

 

CAT kiristyssiteen säilytyskotelot:

 

Videossa esitellään cat-sidettä ja sen valmistelua:

Oheisessa videossa näytetään CAT siteen käyttö:

 

Lisätiedot

Paino 0,08 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...

 • CAT Tourniquet -taktinen kiristysside Trainer, sininen

  CAT-SIN 50,84 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 41,00 
  Koriin
 • CAT Tourniquet -taktinen kiristysside, musta

  CAT 42,78 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 34,50 
  Koriin