Cool-X monikäyttöinen mukautuva helmi kylmä-kuumahaude

TUOTENUMERO C175

8,93 

Alv 24 %
Veroton hinta 7,20 

Tuotetunnus (SKU): C175 Osasto:

Kuvaus

Uusi, entistä mukautuvampi monikäyttöinen Cool-X helmi kylmä-kuumahaude. Kylmähauteen sisällä on kylmägeelihelmiä, joiden ansiosta kylmähaude asettuu vammakohtaan entistä paremmin. Pussi on erittäin notkea ja säilyttää kylmyytensä pitkään.

Voidaan viilentää pakastimessa ja kuumentaa vesiastiassa, mikrossa sekä liedellä. Helmet varastoivat tehokkaasti sekä kylmää että kuumaa ja monikäyttöinen kuuma-kylmähaude toimii tarpeen mukaan sekä kuumahauteena että kylmähauteena.

Cool-X kylmähaude on todella tehokas ensiapu venähdysten, revähdysten ja ruhjevammojen hoidossa. Kylmähoito vähentää turvotuksen ja verenpurkauman muodostumista sekä lievittää kipua.

Lämpöhaude soveltuu kiputilojen lievittämiseen, kun niihin ei liity tulehdusta, esim. lihaskrampit ja -jännitykset sekä noidannuolet.

Cool-X kuuma-kylmähauteen ulkomateriaali on muovia.

 

Käyttöohje kylmähoitoon:

Viilennä pussia pakastimessa(max. -25 ºC) n. 2 tuntia. Sitä voi myös säilyttää pakastimessa, jolloin se on tarvittaessa heti käyttövalmis.

Aseta kangas viilennetyn kylmäpussin ja ihon väliin. Pussia ei saa asettaa suoraan iholle. Uuden rakenteen avulla haude mukautuu täydellisesti vammakohtaan. Varoitus: Henkilöiden, joilla on heikentynyt verenkierto, ei tule käyttää kylmäpussia.

 

Käyttöohje lämpöhoitoon:

Lämmitä pussi vesiastiassa mikrossa tai liedellä (max. +80 ºC). Mikrossa lämmitettäessä täytyy oikea lämmitysteho ja -aika kokeilla, sillä mikrot ovat tehoiltaan hyvin erilaisia. Huomioi, että mikrossa oleva epäpuhtaus (esim. rasva) voi polttaa kylmä-kuuma pussiin reiän, mikäli pussi asetetaan suoraan mikron alustalle.

Tasoita pussin sisällä oleva geeli tasaiseksi ja aseta pussi vesikulhossa mikroon. Mikäli pussi on huoneenlämpöinen, lämmitä täydellä teholla 1 min. Etene tarvittaessa 10 sekunnin lämmitysjaksoin, kunnes haluamasi lämpötila on saavutettu. Mikäli pussi on jäässä, lämmitä täydellä teholla 75 sekuntia ja pidä sen jälkeen 75 sekunnin tauko. Etene tarvittaessa 10 sekunnin lämmitysjaksoin, kunnes haluamasi lämpötila on saavutettu.

Lisätiedot

Paino 0,35 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...

 • Cool-X Kylmäside

  Kylmäside 10 cm x 4 m, Cool-X

  C2050 Alkaen: 9,42 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 7,60 
  Koriin
 • Kertakäyttöinen pikakylmähaude

  11125 1,70 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 1,37 
  Koriin
 • Kipuvoide Cool-X

  Kipuvoide, Cool-X

  C75 11,41 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 9,20 
  Koriin
 • Kylmägeeli 150 ml Cool-X

  Kylmägeeli 150 ml, Cool-X

  C2031 9,67 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 7,80 
  Koriin
 • Monikäyttöinen kylmä-kuumahaude Cool-X

  Cool-X kuuma-kylmähaude

  C2030 8,43 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 6,80 
  Koriin
 • Kylmäspray Cool-X

  Kylmäspray 175 ml, Cool-X

  C2016 6,94 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 5,60 
  Koriin